Про видавця

КЕЙТ ЩЕГЛОВА 

Засновник компанії Future Communications Lab LLC, що є видавцем журналу про цифрову економіку та фінтех Future (“МайбутнЄ”), Кейт Щеглова є професійним журналістом та редактором з майже 20-річним досвідом. 15 років працювала  у провідному фінансовому щотижневику “Інвестгазета”, побудувавши кар’єру від журналіста до шеф-редактора. 7 років очолювала провідне видання про маркетинг Marketing Media Review. Була координатором проекту The Economist World In 2011 (українське видання). З 2008 року видає власний журнал Future (“МайбутнЄ”), який останнім роком фокусується на цифровій економіці та фінтеху. У грудні 2016-го Катерину Щеглову було визнано найкращим фінтех-журналістом за версією Pay space magazine.

З 2014 року – засновник власного видавництва Future Communications Lab LLC , яке виступає видавцем журналу Future (“МайбутнЄ”). З 2011-го є міжнародним журналістом, багато подорожує, відвідує провідні міжнародні компанії  світу, робить інтерв’ю з відомими у світі особистостями. Задля висвітлення міжнародного контенту створила власний блог на світовому ресурсі WordPress, що називається GET INSPIRED STORIES — історії, що надихають.

Також, вступивши на магістерську програму у  London Metropolitan University, Кейт почала вести блог з освітньої тематики на ресурсі edukation.com.ua (Власний блог на edUKation), де публікує свої враження щодо освіти за кордоном. Вже опублікована серія нотаток з подорожів “освітніми містами” світу — “Университетские заметки: образование и не только”, де розповідається про відомі міста з маловідомої  точки зору (Университетские заметки: Кембридж).

edUK

Захоплюючись Великою Британією, Кейт постійно розширює серію публікацій про людей, бізнес та подорожі Туманним Альбіоном (10 фактов о Лондоне). Нещодавно стала координатором напрямку Британія у міжнародному проекті-соціальній ініціативі Ukraine Country Brand (Ukraine Country Brand).  Є членом Клубу подорожуючих, проводить лекції про Велику Британію (Лекция: Об Англии в темпе rock’n’roll). Здобуваючи ексклюзивний контент в Україні та за кордоном, Кейт є позаштатним автором провідних медіа – Forbes (Інтерв’ю з СЕО Regus), Українська Правда (Інтерв’ю з Євген Чичваркін), Компаньон (принт), Економические известия (Стратегії світових корпорацій).

Народилася у Києві. Здобула вищу освіту у КПІ, на факультеті менеджменту та маркетингу. У 2011 році отримала диплом  PMD МВА в MIM KYIV. У грудні 2014-го захистила диплом магістра (Master of Science) у провідному ВУЗі Лондона – London Metropolitan University за фахом Strategic Marketing/Digital Communications (Стратегічний маркетинг/Цифрові комунікації).

Про ринок фінансових послуг пише 18 років, з них — вже дев’ятий рік поспіль виступає ідеологом, автором на головним редактором журналу Future (“МайбутнЄ”). Видання започатковувалось, як проект для ринку страхування життя, але згодом розширило свій фокус на весь ринок фінансових послуг, а останнім роком висвітлює тематику цифрової економіки та фінтеху. Ключовою аудиторією є галузеві асоціації, міжнародні та українські інституції, які сприяють розвитку цифрової економіки на становленню високотехнологічних фінансів в Україні, регуляторні інституції, фінтех-комьюніті та всі, хто зацікавлений у підвищенні рівня фінансової обізнаності в Україні. На сьогоднішній день, разом з Центр “Розвиток КСВ”, журнал є ініціатором впровадження курсу фінансової грамотності у вузах для студентів першого курсу по всій Україні. Також приймає активну участь у стратсесіях провідних фінансових інституцій, зокрема долучився до ініціативи Нацбанку України щодо розвитку фінансової обізнаності в країні. Катерина Щеглова входить до проектної групи НБУ з розвитку Комплексної стратегії розвитку фінансової обізнаності в Україні-2020. У серпні 2016-го побувала у британській державній інституції The Money Service Advice задля вивчення передового досвіду в області підвищення фінансової обізнаності аби зробити свій внесок у формування фінансової культури в Україні. Згодом провідний досвід було презентовано на одному із засідань проектної групи НБУ.

Журнал Future робить акцент на інноваційність, запроваджуючи нові канали розповсюдження – ми стали першим медіа в Україні, який почав розповсюджувати журнал через власного бота Джен у Фейбук навесні 2016-го, про що написав Детектор Медіа. З серпня 2016-го журнал запровадив випуск щомісячного фінтех-дайджесту про світові та українські тренди цифрової економіки та фінтеху. Аудиторія для розповсюдження – аналогічна до аудиторії журналу, зазначеної вище.

Журнал не лишається осторонь соціально значимих поектів. Так, з квітня по вересень 2015 року Future за підтримки партнерів реалізував величезну соціальну ініціативу – Всеукраїнський Конкурс для дітей під назвою “Як я подолав свої страхи”, на меті якого була передача малюнків в зону АТО та підтримка бійців на передовій. Партнерами проекту виступили провідні компанії фінансового сектору, а також Фонд Олени Франчук “АНТИСПИД”. В рамках конкурсу було зібрано більш ніж 130 робіт з усієї України, більша частина робіт була передана в АТО, роботи-призери прийняли участь у виставці в Лондоні.

На початку 2015 року видання презентувало нову креативну стратегію развитку. Бренд-іконою видання стала журналістка Джен, характер якої було розроблено креативним бюро Лондона Smartup Visuals (подробиці за лінком Smartup Visuals London JAN Character).  Сьогодні Джен переходить у діджитал-площину, розповсюджуючи журнал у якості бота на Фейсбук  (Телекритика о бренд-айкон Джэн).

Завдяки міжнародному профілю видавця Катерини Щеглової Future публікує багато міжнародного ексклюзиву,  і збереже цю унікальну особливість в подальшому. Також ми будемо дотримуватись тримовності (укр-рос-англ.) контенту та мультиканальності у його розповсюдженні: Офіційний бот Джен на Фейсбук, власний сайт (скоро нова версія), партнерські сайти та сторінки у соцмережах, директ-мейлінг зазначеній вище аудиторії.

Розуміючи важливість донесення новин про Україну межнародній спільноті, у листопаді 2016 року “Future” став першим східноєвропейським медіа-контриб’ютором британської фінтех-платформи www.fintnews.com. Це дозволяє нам публікувати англомовні новини українського цифрового та фінтех-ринку для міжнародної аудиторії та безпосередньо британського B2B-сегменту.

dsc01712_exposure

З перших днів існування сайт журналу на WordPress читають у багатьох країнах світу. Зокрема, у нас є читачі з України, Росії, Великої Британії, Австрії, Італії, Аргентини, Ізраїлю, Португалії, Угорщини, Чехії, Естонії, Польщі, Боснії та Герцеговини, Гонконгу і т.д.

Залишити коментар