Журнал “МайбутнЄ” у партнерстві з провідними компаніями фінансового сектору оголошує Конкурс дитячого малюнку на тему “Як я подолав свої страхи” та Правила Конкурсу

Конкурс дитячого малюнкуПеріодичне видання про фінансовий добробут «МайбутнЄ» у партнерстві з провідними компаніями фінансового сектору оголошує конкурс для дітлахів на тему “Як я подолав свої страхи”. Конкурс має на меті формування соціально-відповідального ставлення до світу та позитивного сприйняття у дітей. Також конкурс має соціальну спрямованість: зібрані роботи буде відправлено у зону бойових дій, аби підбадьорити українських воїнів.

Кращі 10 малюнків за оцінкою редколегії та авторитетного журі зі складу Партнерів конкурсу будуть опубліковані в журналі та отримають приємні нагороди. Також маленьким переможцям буде запропоновано стати авторами журналу «МайбутнЄ». Цифрові  версії усіх робіт буде оприлюднено на міжнародному сайті maybutnemagazine.wordpress.com та на сторінці Maybutne Magazine у Фейсбук.

Правила Конкурсу

Прохання до всіх потенційних Учасників детально ознайомитись з Правилами Конкурсу. Організатором Конкурсу виступає журнал «МайбутнЄ». Конкурс розпочинається з 15 квітня, збір робіт триватиме до 20 травня. Електронні версії малюнків можна надсилати на адресу kscheglova@gmail.com. Безпосередньо малюнки можна передати будь-якому Партнеру Конкурсу за вказаною ним адресою для листування або на поштову адресу Української Федерації Убезпечення: 03049, Україна м. Київ, вул. П.Ніщинського, 6 (контактний тел/факс (044) 520-18-94).

Аби уникнути непорозумінь щодо авторства, прохання вказувати iм’я та прізвище автора малюнку, а також його вік (можна додати пояснення до роботи). По кожній роботі прохання вказати контактні дані та спосіб зв’язку – на випадок, якщо роботу буде визначено у числі переможних та виникне потреба надіслати персональне запрошення на нагородження.

Визначення переможців відбудеться до 1 червня. Переможців буде визначати журі у складі головного редактора журналу «МайбутнЄ» та 9 представників Партнерів, зазначених нижче. Інформацію щодо переможців буде оприлюднено на сайті журналу «МайбутнЄ» maybutnemagazine.wordpress.com та на сайтах Партнерів (слідкуйте за анонсами), а також на сторінці Maybutne Magazine у Фейсбук. Нагородження переможців відбудеться до 20 червня (точну дату та місце події буде оприлюднено на сайті maybutnemagazine.wordpress.com та на сайтах Партнерів, слідкуйте за анонсами). Десятеро дітей-переможців з батьками буде запрошено на урочисте привітання та вручення призів* Партнерами Конкурсу. У разі неможливості бути присутніми на нагородженні переможці отримають нагороду поштою. У разі неможливості зв’язатися з переможцем перевага в отриманні нагороди буде надана найближчому конкуренту.

За Правилами Конкурсу прийняти участь у ньому можуть усі бажаючі діти віком до 16 років за згодою та лише шляхом подання робіт їхніми батьками. Надання малюнків редакції журналу «МайбутнЄ» та Партнерам Конкурсу означає автоматичну згоду батьків на:

  • обробку персональних даних (ПІБ дитини, вік дитини, електронну адресу та контактний телефон батьків, поштову адресу при потребі) при наданні малюнків та контактної інформації для участі у Конкурсі та задля подальших комунікацїй;
  • оприлюдення  малюнків на сторінках журналу «МайбутнЄ», на сайті видання maybutnemagazine.wordpress.com та на сторінці Maybutne Magazine у Фейсбук, а також на сайтах Партнерів у некомерційних цілях;
  • публікацію фоторепортажу  з нагородження з розміщенням фото дітей та батьків, які були присутні на заході, у журналі «МайбутнЄ», на сайті видання maybutnemagazine.wordpress.com, на сторінці Maybutne Magazine у Фейсбук, а також на сайтах Партнерів у некомерційних цілях;
  • подальшу передачу малюнків у зону бойових дій.

Будь-яка дія потенційного Учасника Конкурсу щодо прийняття участі у Конкурсі означає автоматичну згоду с даними Правилами Конкурсу.

Редакція не несе відповідальності за порушення авторських прав третіх осіб, яке було спричинене неправомірними діями будь-якої з сторін, яка приймала участь у Конкурсі. Організатор Конкурсу залишає за собою право при потребі змінювати Правила Конкурсу в односторонньому порядку без особистого повідомлення будь-якої з сторін, яка приймає участь у Конкурсі, а лише шляхом розміщення оновлених Правил на сайті maybutnemagazine.wordpress.com.

Приймати участь у Конкурсі можуть роботи, виконані будь-яким стилем. Також це можуть бути малюнки, виконані у стилі аплікації.

Журнал «МайбутнЄ» — періодичне видання про фінансовий добробут, засноване у 2008 році. Видання ставить на меті підвищення фінансово освіченості населення України, особливо у дітей, а також створення соціально-відповідального суспільства.

Партнери Конкурсу — ними виступають провідні українські компанії та асоціації у складі: Української Федерації Убезпечення, СК «АХА Страхування», СК «Альфа Страхування» (Україна), АСК «ІНГО Україна», СК «Юпітер VIG», СК «ТАС», Школа фінансової освіченості «Азбука Денег», ресторан «Très Branché», комунікаційна агенція «GARLAND».

* Під врученням призу розуміється надання права його придбання за 1,00 грн.

Залишити коментар